Milinković: Srušio nas je drugi gol

Izvor: Vesti-online.com, 12.Sep.2015, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milinković: Srušio nas je drugi gol

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković izjavio je da je drugi gol Uga Vijeire odlučio pobednika 149. večitog derbija.

- Čestitao bih Zvezdi na pobedi. Za nas je sve prestalo posle drugog pogotka Zvezde i evrogola Vijeire, iako smo dosta promašili. U ovakvoj utakmici je posle toga teško izboriti rezultat, Abubakar je imao nekoliko stopostotnih šansi. Drugi gol nas je srušio - rekao je Milinković na konferenciji za medije.

On je priznao da su fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Crvene zvezde pokazali veću želju. Zvezda je slavila u večitom derbiju golovima Uga Vijeire u 27. i 50. minutu i Aleksandar Katai u 55, dok je jedini strelac za Partizan bio Alen Stevanović u 45. minutu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saša Ilić: Drugi deo je krenuo naopako, ne smem onako da gubim lopte

Izvor: Blic, 12.Sep.2015

Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić smatra da su njihove greške uzrok poraza od Crvene zvezde (3:1) u 149. večitom derbiju..."Skupo košta kada se u derbiju rano primi gol. Drugi deo je krenuo naopako, moja izgubljena lopta.. ne sme to da se radi. Greške na velikim mečevima skupo koštaju. Trebalo...

Nastavak na Blic...

Milinković: Drugi gol Zvezde je presudio; Božović: Ništa nije rešeno, ekipa je još u stvaranju

Izvor: Večernje novosti, 12.Sep.2015

Konferencija za medije posle “večitog derbija” je kasnila desetak minuta zbog nereda između južne i istočne tribine, a trener Partizana je prvo čestitao protivniku na trijumfu. - Čestitam Zvezdi na pobedi. Što se nas tiče, sve je prestalo kod drugog gola Zvezde koji je bio evrogol. Brzo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.