Milinković: Siguran sam, Partizan može do titule!

Izvor: Mondo, 25.Mar.2015, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milinković: Siguran sam, Partizan može do titule!

Novi trener crno-belih obratio se javnosti nedugo nakon što je prethodni smenjen. Evo šta je poručio navijačima Partizana...

Od srede, 25. marta 2015. godine, trener FK Partizan nije više Marko Nikolić.

Sada je to Zoran Milinković.

Brzo posle vesti da je, neki će reći konačno, postavljen za šefa struke kluba za koji je nastupao u sezoni 1989/90, Milinković je navijačima poručio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da je siguran da ciljevi mogu da se ostvare, a to je svakako osvajanje tiutle.

On je i ranije bio kandidat za trenera crno-belih, ali je tek sada dočekao da zaista dobije šansu.

Sada već bivši trener Voždovca, za "Informer" rekao je:

"Osim što mi je velika čast, svestan sam da iz svega ovoga proizilazi i velika obaveza. Znam koji su ciljevi i siguran sam da mozemo da ih ostvarimo, a tu pre svega mislim na osvajanje titule. Verujem u igrački kadar, mnoge momke znam, verujem u Partizanovu veličinu i nadam se uspešnoj saradnji", poručio je Milinković.

On u Humsku dolazi u trenutku kada je lider odigrao tri puta nerešeno u pet prolećnih kola i šest bodova prednosti od jesenas sveo na dva. Voždovac je ostavio u zoni ispadanja, sa 18 bodova u 20 kola i serijom od šest utakmica bez pobede.

Milinkovića očekuje deset vrućih kola do kraja šampionata, a debitovaće protiv Radničkog iz Kragujevca 4. aprila.

Popularni "Kiza" se trenerskim poslom bavi od 2004. godine kada je vodio Obilić, a kasnije je trenirao BSK Borču, Kolubaru, Srem, Spartak, Vojvodinu, opet Spartak, OFK Beograd, Aris i Voždovac.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.