Milinković: Ovako do kraja!

Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2015, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milinković: Ovako do kraja!

„Naši igrači pokazali su veliki karakter i kvalitet za ovakav meč“, poručuje trener Partizana

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je posle pobede u Augzburgu da su njegovi igrači pokazali karakter u značajnoj utakmici.

Crno-beli su večeras slavili protiv nemačkog bundesligaša rezultatom 3:1 i preuzeli vođstvo na tabeli L grupe Lige Evrope.

Nastojali smo da odolevamo pritisku ekipe Augzburga, da ispariramo i odigramo na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pametan način. Sačekali smo naše trenutke i krenuli u kontranapad, stvorili smo nekoliko prilika. Izmene nisu bile planirane, ali naši igrači pokazali su veliki karakter i kvalitet za ovakav meč“, rekao je Milinković posle utakmice.

On je istakao da je dvostruki strelac Andrija Živković potvrdio da je „pravi biser“.

Uz njega, odlični su bili i Stefan Babović i golman Živko Živković. Partizan igra dobro u Ligi Evrope, daćemo sve od sebe da odigramo ovako do kraja, iako su sa nama veoma jake ekipe. Zahvalio bih i navijačima, došli su u velikom broju i pružili su sjajnu podršku“, zaključio je Milinković.

Partizan u narednoj utakmici Lige Evrope dočekuje 22. oktobra Atletik Bilbao.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

MILINKOVIĆ: Igrači Partizana su junaci

Izvor: Kurir, 01.Okt.2015

Ove sezone igramo jako dobro u Evropi i daćemo sve od sebe da nastavimo ovako, iako su nam protivnici veoma jaki, rekao je trener crno-belih...AUGSBURG - Trener Partizana Zoran Milinković pohvalio je karakter svojih fudbalera u večerašnjoj pobedi nad Augsburgom u Ligi Evropa i obećao je da će ceo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.