Miletić i Nikolić: Pokazali smo karakter, bili smo bolji

Izvor: RTS, 01.Okt.2018, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miletić i Nikolić: Pokazali smo karakter, bili smo bolji

Fudbaleri Partizana Nemanja R. Miletić i Nemanja Nikolić, strelci u remiju protiv Radničkog u Nišu (2:2), izjavili su da im je drago kako je ekipa reagovala posle dva gola minusa, ali i da ne mogu da budu zadovoljni krajnjim rezultatom.
Partizan je posle dva gola zaostatka uspeo da stigne do remija u finišu u derbiju 10. kola Superlige >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srbije, posle kojeg sada ima sedam bodova manje od Crvene zvezde.

"Znali smo da nas čeka teška utakmica. U prvom poluvremenu nismo koristili šanse, te smo iz jedne njihove primili gol. Nažalost, krenulo je u drugom poluvremenu kako nismo mogli ni da sanjamo, ali smo i dalje verovali da možemo, jer smo bili bolji. Izvanredan gol Nikolića, pokazao je njegov kvalitet kao igrača i pokrenuo nas", rekao je Miletić za klupski sajt.
Miletić, koji je postigao gol u 85. minutu, pogodak je posvetio preminulom Dušanu Todoroviću.
"Nismo klonuli duhom, igrali smo dalje i ukazala se šansa koju sam iskoristio. Posvetio sam gol našem Dukiju", poručio je on.
Njegov saigrač Nikolić podsetio je da je gostovanje na Čairu jedan od najzahtevnijih mečeva u prvom delu sezone.
"Radnički je iskoristio, slobodno mogu reći, neku našu pospanost i postigao dva gola. Osim toga, dalje nisu stvorili neke izglednije šanse. Drago mi je što je ekipa posle primljenog i drugog gola pokazala karakter i volju za pobedom, koju nažalost nismo ostvarili", rekao je Nikolić. Nikolić dodaje da zadovoljstvo postoji jer su se crno-beli vratili iz dva gola minusa, ali i da konačan ishod nikoga ne raduje.
Fudbaleri Partizana u 11. kolu Superlige dočekuju Voždovac narednog vikenda.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dan posle - Šta kažu Partizanovi strelci? (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2018

Fudbaleri Partizana Nemanja Miletić i Nemanja Nikolić izjavili su danas da je njihova ekipa pokazala karakter u duelu sa Radničkim...Partizan je u nedelju uveče igrao 2:2 sa Radničkim u Nišu u 10. kolu Super lige Srbije, iako je imao dva gola zaostatka..."Znali smo da nas čeka teška utakmica....

Nastavak na Sportske.net...

Miletić: Bili smo bolji; Nikolić: Pokazali smo karakter

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2018

Fudbaleri Partizana Nemanja R. Miletić i Nemanja Nikolić, strelci u remiju protiv Radničkog u Nišu (2:2), izjavili su da im je drago kako je ekipa reagovala posle dva gola minusa, ali i da ne mogu da budu zadovoljni krajnjim rezultatom...Partizan je posle dva gola zaostatka uspeo da stigne do remija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.