Miletić: Samo mi možemo da primimo gol u šestom minutu i izdržimo

Izvor: 011vodič.com, 15.Avg.2019, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miletić: Samo mi možemo da primimo gol u šestom minutu i izdržimo

Defanzivac Partizana Nemanja Miletić zadovoljan će se vratiti iz Turske, uprkos tome što su crno-beli doživeli poraz od Jeni Malatije sa 1:0 (1:0). Najbitnija stvar za našeg predstavnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope je što nije eliminisan, već je i pored poraza izborio plasman u plej-of.
Kvota u MaxBetu na pobedu Herte protiv Bajerna je 17.00.
– Primili smo nesrećno gol u najgorem >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << trenutku utakmice, već na startu. Malo smo ušli bojažljivo u meč, nismo hteli da krene tako. Samo mi možemo da primimo gol u šestom minutu i da izdržimo do kraja. Imali smo i mi neke šanse, bog nas je nagradio za prvu utakmicu. Imali smo tad dosta šansi, kad se sve sabere i oduzme, zasluženo smo prošli – rekao je Miletić.
Povremeni reprezentativac Srbije je pohvalio navijače u Malatiji.
– Dobro su se branili. Atmosfera je bila fenomenalna, prava evropska utakmica. Imamo vremena da se spremimo za naredni meč, ali prvo da odigramo prvenstveni meč. Znali smo da je rezultat iz prve utakmice takav da Turci moraju da napadnu. Sami sebi smo dali gol, ali dešava se. Pokazali smo da smo tim – zaključio je Miletić.

The post Miletić: Samo mi možemo da primimo gol u šestom minutu i izdržimo appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Molde "preživeo" Solun i zakazao duele sa Partizanom

Izvor: RTS, 15.Avg.2019

Fudbaleri Moldea plasirali su se u baraž za Ligu Evrope, uprkos porazu u Solunu od 3:1, posle produžetaka. Posle 90 minuta, Aris imao 3:0, koliko je bilo i u Norveškoj za Molde, presudio gol Bolija u 105. minutu utakmice. Norvežani će se za plasman u Ligu Evrope boriti protiv beogradskog...

Nastavak na RTS...

Miletić: Sami sebi dali gol

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Avg.2019, 08:45

Defanzivni fudbaler Partizana Nemanja Miletić rekao je da su crno-beli u meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Malatije ušli stegnuto, ali i da su zasluženo prošli dalje...Crno-beli poraženi su na gostovanju sa 1:0, ali su ukupnim rezultatom 3:2 došli na korak do plasman u Ligu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.