Miletić: Hvala sjajnoj publici, igraćemo ovako i u Mančesteru

Izvor: B92, 25.Okt.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miletić: Hvala sjajnoj publici, igraćemo ovako i u Mančesteru

Defanzivac Partizana Nemanja Miletić poručio je da je bilo veliko zadovoljstvo igrati u sjajnoj atmosferi protiv kluba kakav je Mančester junajted.

Defanzivac crno-belih je skrivio penal u 43. minutu, ali je posle meča rekao kako je sudija mirne duše mogao da dosudi najstrožu kaznu i u korist Partizana.

"Na kraju, gleda se rezultat. Mislim da ne treba mnogo da žalimo. Pokazali smo se kao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tim, presudi je jedan penal. Sad sam pogledao video, mislim da smo oštećeni za penal. Bila je čista ruka. Ali šta da se radi... Gledao sam podatke, imali smo devet kornera, drugo poluvreme nismo pali, mislim da smo bili bolji od Mančester junajteda. Videli smo da možemo da igramo sa njima. Ponosan sam na tim. Ne znam šta bih drugo mogao da kažem osim da ćemo ovako igrati i u Engleskoj", poručio je Miletić.

Kaže da je bila velika čast igrati pred sjajnim navijačima Partizana kojima se zahvalio na podršci.

"Hteli smo da probamo neke stvari, morali smo da smirimo glavu, bila je velika euforija pre meča. Videli ste da smo se dobro nosili sa jednim od najvećih klubova na svetu. Hteo bih još jednom da pohvalim ovu fenomenalnu publiku. Neverovatan je osećaj, svaki fudbaler sanja da igra u ovakvoj atmosferi".

Ubeđen je da Partizan može do nokaut faze u Ligi Evrope.

"Iz poraza može dosta toga dobrog da se izvuče. Ne možemo da vratimo vreme. Siguran sam da će u narednim utakmicama da nam se vrate ove promašene prilike", rekao je Miletić.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.