Izvor: MozzartSport.com, 06.Avg.2020, 17:22

Milan Mačvan se vratio u Partizan

Zvanično je postao savetnik predsednika kluba za sportska pitanja

Milan Mačvan se vratio u Partizan!

Nekadašnji reprezetativac Srbije i čovek koji je u dva navrata branio boje crno-belih, postao je savetnik predsednika kluba za sportska pitanja i prvenstveno će se baviti radom sa mlađim selekcijama, ističe Partizan.

Nova zaduženja Milana Mačvana biće prvenstveno vezana >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za rad sa mlađim selekcijama Parnog valjka.

Odmah po imenovanju na novu funkciju, Mačvan je izjavio da mu je drago što je među crno-belima.

"Veoma mi je drago što sam ponovo u Partizanu, sada na novoj funkciji. Želeo bih da se zahvalim klubu na ukazanom poverenju i šansi da praktično odmah nakon završetka igračke karijere počnem sa radom. To je u današnje vreme retko, ali verujem da ću svoje iskustvo iz igračkih dana nadograditi obavljajući ovu funkciju i da će moja posvećenost i zalaganje doneti nešto dobro Partizanu", poručio je Mačvan.

Dakle, posle igračkog doprinosa, sada će Mačvan obavljati drugačiju vrstu posla. Bilo je ovog leta priče da će otići u Virtus i obavljati funkciju sportskog direktora, ali je ipak njegova destinacija - Partizan.

.@MilanMacvan13 se vratio u #KKPartizan i obavljaće fukciju savetnika predsednika @Ostoja1945 za sportska pitanja! Na novoj funkciji, Mačvan će se prvenstveno baviti radom sa mlađim selekcijama!

Više na:https://t.co/F1DBMJqIcL pic.twitter.com/DQWOLCnTDs

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.