Mijatović odbio poziv rukovodstva Partizana?

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Dec.2011, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mijatović odbio poziv rukovodstva Partizana?

Bivši sportski direktor Reala iz Madrida Predrag Mijatović odbio je poziv da taj posao obavlja u Partizanu, preneli su beogradski mediji.

Jedna od legendi crno–belih, bivši istaknuti jugoslovenski reprezentativac i igrač Valensije i Reala, navodno je odbacio mogućnost da se vrati u Partizan i od Mladena Krstajića preuzme dužnost sportskog direktora.
Pojedini mediji tvrde da je Mijatović odbio poziv rukovodstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Partizana s obrazloženjem da ne namerava da se vrati u srpski fudbal i napusti Španiju, gde živi sa porodicom.
Aktuelnog prvaka Srbije trenutno potresa sukob između predsednika kluba Dragana Đurića i sportskog direktora Krstajića nakon što je Đurić izjavio da je sportski sektor kluba kriv za neuspeh u kvalifikacijama za Ligu šampiona.
Krstajić je kasnije žestoko optužio Đurića, navodeći da predsednik „sve uspehe kluba koristi za ličnu promociju, a za neuspehe krivi sportski sketor”.
Zbog previranja koji su propisno uzdrmali klub Upravni odbor Partizana je zakazao sastanak za ponedeljak, kada se očekuje smena Krstajića.
Apsolutnu podršku sportskom direktoru već su dali šef stručnog štaba Aleksandar Stanojević i trener klupske filijale Teleoptika Vuk Rašović, koji u rekli da će podneti ostavke ukoliko Krstajić bude razrešen dužnosti.
Uz Krstajića su stali i brojni navijači crno–belih, ispisujući na tribinama Partizanovog stadiona grafite sa porukama podrške.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.