Mijailović odgovorio Čoviću

Izvor: B92, 26.Feb.2024, 15:16

Mijailović odgovorio Čoviću

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović reagovao je na izjave predsednika KK Crvena zvezda Nebojše Čovića.

Čović je gostujući u jutarnjem programu Prve televizije pričao između ostalog o finansijama dva kluba, istakavši da Zvezda po trofeju potroši 5,7 miliona evra, a Partizan 59 miliona.

Vrlo brzo usledila je Mijailovićeva reakcija na društvenoj mreži "X".

"Kad se dva dana neko sklanja uz nemušta opravdanja, a onda u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << javnost izađe sa nekim poređenjima koja su izbegavanje činjenica... 11 je uvek više nego 5, osim kada je u pitanju pozicija na tabeli. Kao što je 2,5% od onih kojima se pevalo zbog ideologije mnogo veće od reprograma. Ipak, lepše je čitati samo brojeve koji vam se sviđaju", napisao je Mijailović.

Već desetak dana traju javna "prepucavanja" dva kluba o tome koliko je koji dobio novca od države i ko je tu "državni projekat".

Sve je počelo od izjave trenera KK Partizan Željka Obradovića, zbog čega je reagovao čak i predsednik Srbije.

Usledilo je gostovanje Mijailovića na Prvoj o ovoj temi, da bi dan kasnije u isti program došao i Čović.

U međuvremenu, reprezentacija Srbije igra kvalifikacije za Evrobasket, dok "večite" krajem radne nedelje očekuje nastavak sezone u Evroligi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Nebojša Čović

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.