Mijailović objasnio zašto neće biti delija u Areni

Izvor: B92, 26.Okt.2023, 15:59

Mijailović objasnio zašto neće biti "delija" u Areni

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović se oglasio povodom nastale situacije oko gostujućih navijača na "večitom" derbiju.

Košarkaši Partizana dočekuju Crvenu zvezdu od 18 časova i 30 minuta u okviru petog kola Evrolige.

"Želim dobru atmosferu na večerašnjem evropskom derbiju. Ovaj derbi je pre svega poseban za državu Srbiju i našu naciju, stoga želim i pozivam sve da navijanje bude na nivou brenda kakav je Košarkaški klub Partizan! Lane, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je takođe Partizan bio prvi domaćin u evroligaškom derbiju, pokazali smo volju i želju da se međusobni odnosi poboljšaju", rekao je Mijailović za Telegraf.

U nastavku je detaljno pojasnio zašto nema navijača Crvene zvezde u Areni.

"Tada sam doneo odluku da se u dvoranu puste gostujući navijači u mogućem broju. Iako su me nakon te odluke, a zbog nje pre svega, vređale naše pristalice sa Južne tribine, znao sam da plaćam cenu, ali činim ispravan potez. Za današnju utakmicu, nažalost nismo bili u mogućnosti da ponudimo isto. Košarkaški klub Partizan u velikoj meri živi od prihoda koje ostvaruje kroz prodaju sezonskih karata, samim tim moramo dodatno poštovati svakog našeg navijača. Takođe, postoji određeni broj navijača koji nije imao mogućnosti da kupi sezonsku kartu. Tim ljudima je preostalo da dođu na pojedine utakmice sa dnevnom kartom. Partizan je prodao gotovo 16.700 sezonskih ulaznica i to je apsolutni rekord u Evropi. Ostao nam je jako mali broj dostupnih dnevnih karata. Da zaključim, svaki pretplatnik i kupac dnevne karte u košarkaškom klubu Partizan nam je važniji od bilo kog pojednica ili bilo koje uvrede. Uvek radimo u interesu Partizana i partizanovaca. Gostima želim da se ugodno osećaju u sjajnoj atmosferi", zaključio je Mijailović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.