Mijailović o Panterovom transferu: To su nezvanične informacije

Izvor: B92, 27.Jun.2023, 12:39

Mijailović o Panterovom transferu: To su nezvanične informacije

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović rekao je da su vesti oko odlaska Kevina Pantera i dalje nezvanične.

Prema pisanjima medija kapiten Partizana je postigao dogovor sa ekipom Barselone.

Međutim ovu vest i ovaj transfer nije potvrdio prvi čovek novog šampiona ABA lige.

,,Za nas su to nezvanične informacije, zaista ne znam. Ali, potpuno je normalno da kad nekom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istekne ugovor pregovara i traži najbolju ponudu. Mi ćemo se boriti da ih ostavimo u klubu. Svaka era ima svoj kraj. Mi bismo želeli da on ostane, ali ako dobije ponudu koju ne možemo da platimo. Daćemo sve od sebe da ostavimo sve igrače koji nam se dopadaju, ali postoji neka duga realnost. Neki su udvostručili ili utrostručili svoju cenu radom u Partizanu", rekao je Ostoja Mijailović za "Sportal".

Panter je u drugoj sezoni sa timom predvodio ekipu do Top 8 faze, a tokom sezone u Evroligi je u proseku beležio 16,1 poen, 2,5 asistencija i 2,1 skok uz gotovo 50/40/90 šuterske procente.

Na domaćoj sceni je bio ključni faktor u prvoj tituli ABA lige Partizana posle 10 godina. Na putu ka istoj je ubacivao 12,5 poena uz 3,1 asistenciju i 2,4 skoka. Naročito se istakao u "majstorici" gde je postigao 32 poena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Predsednik Partizana tvrdi da je informacija o prelasku kapitena crno-belih u Barselonu „nezvanična“: Ne znam da li je Panter otišao, želimo da ostane

Izvor: Danas, 27.Jun.2023

  Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović rekao je da su vesti oko odlaska Kevina Pantera u Barselonu i dalje nezvanične.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.