Mijailović na čelu Partizana, Lončar i Diklić UO

Izvor: B92, 20.Okt.2017, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mijailović na čelu Partizana, Lončar i Diklić UO

Privrednik iz Čačka Ostoja Mijailović izabran je za novog predsednika Košarkaškog kluba Partizan.

Na Skupštini kluba izabrano je i 17 od 19 članova Upravnog odbora, a za potpredsednika je izabran Milan Iskrin.

Za članove Upravog odbora od poznatih imena izabrani su glumac Bogdan Diklić i bivši košarkaš Nikola Lončar, dok ostali sastav čine: Nebojša Uskoković, Predrag Vujović, Velibor Jojić, Ivan Trifunović, Siniša Vukojčić, Aleksandar Joksić, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Slaviša Putić, Marko Vjetrović, Vladimir Adžić, Veljko Odalović, Aleksandar Mihailović, Nebojša Ivković.

Ostoja Mijailović je uspešan biznismen iz Čačka i generalni direktor i vlasnik kompanije British Motors, a fotelju u jednom od najuspešnijih klubova na Balkanu naslediće od doskorašnjeg predsednika Nikole Pekovića.

Mijailović je na sednici Skupštine KK Partizan u ponedeljak tražio sa se izmeni Statut kako bi sastavio novi Upravni odbor, otkrivši da je dobio jednoglasnu podršku,

"Znate da smo u poneeljak imali prethodnu skupstinu, ostavljeno mi je četiri dana i da ga predložim skupštini. Predložio sam 17 članova U pravnog odbora od čega većina dolazi iz privrede sa iskustvom i na različite načine pomoći Partizan. Tu je Bogdan Diklić, Nikola Lončar".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.