Mijailović izabran za predsednika KK Partizan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2017, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mijailović izabran za predsednika KK Partizan

Biznismen iz Čačka Ostoja Mijailović, generalni direktor i vlasnik kompanije "British Motors" izabran je danas za novog predsednika košarkaškog kluba Partizan.

Na Skupštini koja je održana četiri dana nakon prethodne, na kojoj je Mijailović tražio izmene statuta, za potpredsednika je izabran Milan Iskrin i 17 od 19 članova Upravnog odbora, među kojima su i poznati glumac Bogdan Diklić i nekadašnji prvotimac crno-belih i reprezentativac Nikola Lončar.

Mijailović je došao na čelo Partizana više od četiri meseca nakon što je prethodni predsednik Nikola Peković podneo ostavku.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.