Mijailović: Podrška treneru, sa Zagorcem nije ništa potpisano!

Izvor: RTS, 15.Nov.2017, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mijailović: Podrška treneru, sa Zagorcem nije ništa potpisano!

U prostorijama Košarkaškog kluba Partizan u sredu posle podne održana je vanredna konferencija za medije, na kojoj je govorio predsednik Ostoja Mijailović. On je tom prilikom rekao da trener Nikolić ima punu podršku uprave, da su plate igračima, među kojima je i Samardo Semjuels, redovne i da nikakav ugovor sa Radetom Zagorcem nije potpisan, ali da je doveden mladi talenat Đorđe Pažin. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Nedavno izabrani predsednik kluba je rekao da se u Partizanu i oko Partizana događa puno stvari, ali da nova uprava vredno radi kako bi rešavala probleme.

Vanredna konferencija zakazana je nakon brojnih dešavanja na jučerašnjem meču, poput skandiranja dela navijača da trener Miroslav Nikolić podnese ostavku, kao i javnih kritika jamajčanskog košarkaša Samarda Semjuelsa upućenih Nikoliću, pristalicama crno-belih, ali i seksističkog komentara na račun novinarki.
Prvi čovek kluba je o tom "slučaju" rekao da će klub delovati u skladu sa disciplinskim pravilnikom, koji važi za svakog igrača koji je pod ugovorom. 
"Videćemo sledeće nedelje šta ćemo sa tim uraditi, ali nikom takvo ponašanje neće biti dozvoljeno", rekao je Mijailović. 
Predsednik crno-belih je rekao i da trener Nikolić, koji ima ugovor na tri godine, ima punu podršku kluba i da će on nastaviti da radi na tom mestu.
On je dodao potom da ugovor sa Radetom Zagorcem nije potpisan i pored informacija koje su se pojavile u medijima danas, da su pregovori u toku, ali da on ne može i ne želi da radi protiv interesa Partizana.
"Šta god da kažem, situaciju mogu načiniti gorom", objasnio je on. 
"Stvorila se atmosfera da Partizan neće postojati ako Zagorac ne potpiše. Mnogo stvari mora da se složi da bi potpisao, iako on želi", rekao je Mijailović i otkrio da klub pregovara sa "još dva vrhunska igrača".
Međutim, jedan ugovor jeste potpisan, i to sa talentovanim reprezentativcem Srbije i dosadašnjim članom italijanske Stela azure Đorđem Pažinom.
O suspenziji BAT-a rekao je sledeće:
"Mi BAT stalno imamo za vratom. Moraćemo da rešimo tu presudu kako bismo mogli da registrujemo nove igrače. Ja ne dugujem nikom ništa, jer nisam bio u Partizanu kada su dugovi nastali. Ako poverioci misle da mogu da nas pritiskaju preko BAT-a i sudova, treba da znaju da time otežavaju naplatu."
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik KK Partizan vanredno se obraća javnosti

Izvor: Vesti-online.com, 15.Nov.2017

Košarkaški klub Partizan, dan posle poraza od Albe 96:80 u 6. kolu Evrokupa, zakazao je vanrednu konferenciju za medije na kojoj će govoriti predsednik Ostoja Mijailović...Mijailović će pred novinare izaći danas od 16.30 na stadionu u Humskoj u trofejnoj sali košarkaškog kluba...Vanredna konferencija...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.