Mijailović: Nemam čarobni štapić, ne mogu sve preko noći...

Izvor: B92, 02.Nov.2018, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mijailović: Nemam čarobni štapić, ne mogu sve preko noći...

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović pričao je o novom treneru ekipe Andrei Trinkijeriju.

Mijailović je započeo konferenciju za medije u hali "Pionir" i poželeo dobrodošlicu italijanskom stručnjaku, prvom stranom treneru u istoriji Partizana.

On je otkrio zašto je Trinkijeri doveden baš sada kada je sezona već uveliko u toku.

"Desilo se šta se desilo, Nenad Čanak je dao ostavku. Nisam hteo da tražimo prelazno rešenje pa da sledeće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezone tražimo nekog ozbiljnog trenera kao što je Trinkijeri. Ja i moji saradnici smo rešili da presečemo", izjavio je Ostoja Mijailović.

Predsednik crno-belih je istakao da je u Partizanu u poslednje vreme rađen odličan posao.

"Ja nemam čarobni štapić i ne mogu da promenim sve preko noći. Dosta pozitivnih stvari se dogodilo tokom godine. Neću govoriti o čemu se tu radi, neću da se ponavljam. Partizan koji rade u Partizanu rade svoj posao i razumeju se u njega", dodao je Mijailović.

Mijailović nije želeo da odgovori na pitanje kolika je plata Trinkijeriju sa tačnom cifrom već je ostavio javnost da se pita.

"To je stvarno daleko od toga što Partizan može. Vi meni odgovorite kolika je plata bilo kog trenera u ABA ligi i ja ću vama odgovoriti. Princip je zadržan kao kad sam ja došao. Postoji fiksni deo i postoje bonusi. Pošto se pričalo o milionu ili 800.000 i neka to ostane zagonetka za one koji se pitaju", odgovorio je predsednik Partizana.

Partizan je proteklog leta doveo dosta novih igrača, a neki su izgleda imali i druge ponude.

"Partizan je potpisao igrače koji je trebalo da odu u neke druge klubove u ABA ligi sa dosta manje sredstava nego ostali. Retko koji kub to može da ostvari. Šta ćemo dobiti od svega toga ni mi sami ne znamo. Daćemo sve od sebe, a rezultati će biti to što ćemo dobiti", zaključio je Mijailović.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.