Mijailović: Miler-Mekintajer van tima, čekamo rezultate testova

Izvor: B92, 24.Jan.2021, 16:14

Mijailović: Miler-Mekintajer van tima, čekamo rezultate testova

Ostoja Mijailović, predsednik Partizana, govorio je o svom timu.

"Sportski sektor i stručni štab imaju odrešene ruke da sklone koga žele iz ekipe, isto tako imaju podršku kluba da se pojačaju na pozicijama na kojima smatraju da treba. Ciljevi kluba su svima jasni.", rekao je Mijailović za Sport klub.

Kada je u pitanju situacija sa korona virusom i odlaganja utakmice protiv FMP-a u ABA >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ligi, on je rekao da se čekaju rezultati testova.

"Neposredno pred utakmicu dobili smo informaciju da nam je ekonom pozitivan na kovid-19, specifičnost njegovog posla je da ima kontakt sa većinom igrača, nismo želeli ništa da prepustimo slučaju, testirali smo sve igrače i stručni štab, sada čekamo njihove rezultate. Juče posle podne se nekoliko igrača žalilo na glavobolje kako nam je preneo klupski doktor. Sada se molimo da svi budu zdravi, da nastavimo takmičenja po planiranim kalendarima", objasno je predsednik crno-belih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan nastavlja sa treninzima - svi igrači negativni na koronavirus

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2021

Svi košarkaši Partizan negativni su na korona virus, nakon što je zbog pozitivnog testa klupskog ekonoma, odložena utakmica protiv FMP-a u ABA ligi..."KK Partizan obaveštava javnost da su rezultati novog testa na prisustvo virusa Covid-19 stigli i da su svi igrači negativni. Istovremeno, potvrđen...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.