Mihajlović opcija za Đenovu

Izvor: MozzartSport.com, 09.Jul.2017, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović opcija za Đenovu

On je jedan od igrača na koje gleda italijanski tim, piše lokalni Il Secolo XIX. U igri i Filip Đorđević

Fudbaler Partizana Nemanja Mihajlović jedna je opcija za italijansku Đenovu, piše lokalni Il Secolo XIX. Između nekoliko imena na koje ovaj tim iz Serije A motri, našlo se i ime krilnog fudbalera crno-belih. 

Mihajlović je nedavno istakao da ne bi imao ništa protiv da promeni sredinu, tako da je Đenova jedna od mogućih destinacija >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za mladog fudbalera koji je iz Rada stigao među crno-bele.

A, popularni Neca nije jedini Srbin na koga motri Đenova. Tu je i Filip Đorđević, napadač Lacija. Isti izvor piše da se pregovara oko dovođenja ovog napadača za kog je Đenova bila zainteresovana i zimus i da se cena kreće na koti od 3.000.000 evra.

Za Đorđevića je zainteresovan i Olimpijakos. Crveno-beli iz Pireja su poslali ponudu od oko 2.000.000 evra za napadača Lacija, ali Nebeskoplavi nisu bili zadovoljni sa tom sumom i odbili su je.

Podsetimo, za Đenovu nastupaju naši Nikola Ninković i Darko Lazović.

OVDE pratite sve informacije vezane za prelazni rok.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PRILIKA DA SE ZARADI: Italijani zagrizli za Partizanovog asa, hoće li ga Đukić pustiti? (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 09.Jul.2017

Igrač koji je bio predviđen kao starter Partizana u novoj sezoni, vrlo lako bi mogao da napusti Humsku narednih dana.. . Italijanski lokalni medij iz Đenove, ‘Il Secolo XIX’, objavio je informaciju da je tamošnji član Serije A zainteresovan da u svoje redove dovede fudbalera Partizana Nemanju...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.