Mihajlović: Želim da odem, ali ako ostanem daću sve za Partizan

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2017, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Želim da odem, ali ako ostanem daću sve za Partizan

„Ali ako ostanem, daću trista posto za klub“, poručuje prvotimac crno-belih

Mladi ofanzivni vezista Nemanja Mihajlović je u prvoj sezoni u Humskoj bio jedan od najdominantnijih igrača Partizana, ali se u drugoj našao potpuno u drugom planu, iz kojeg je izašao tek u finišu sezone, ali utisak definitivno nije bio isti kao godinu dana ranije u isto vreme.

Priče od odlascima i dolascima u crno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tabor uveliko traju, a nekadašnji prvotimac Rada poručuje da mu je u ovom trenutku prioritet odlazak u inostranstvo.

„Imam želju da odem, ali ako ostanem, daću trista posto za Partizan. Želja mi je bila i na zimu da odem. Ipak, i ako ostanem, nema razloga da budem nezadovoljan, jer sam sa više strana čuo mnogo lepih reči o Miroslavu Đukiću, a u to sam se i uverio“, rekao Mihajlović za Informer.

Za prošlu sezonu krivi isključivo sebe.

„Imao sam nekih grešaka, nisam bio psihički najstabilniji, ali ljudi na greškama uče. Sada sam pripreme počeo sa velikom dozom entuzijazma. U planovima bivšeg trenera Marka Nikolića nisam bio, ali rezultati su tu, pa niko ništa ne može da mu zameri“.

U Evropu mora da se uđe sa realnim ambicijama.

Teško je ući u Ligu šampiona, znamo kakvi nas protivnici očekuju u trećem kolu, o četvrtom da ne govorimo… Uvek treba stremiti najvećem cilju, mada bismo i Ligom Evrope, realnijom u ovom trenutku, takođe bili zadovoljni. Korak po korak, ne treba biti bahat, to je i životno pravilo“, rekao Mihajlović za Žurnal.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

NEMANJA MIHAJLOVIĆ: Želim da idem, ali nisam nezadovoljan ni ako bih ostao

Izvor: HotSport.rs, 14.Jun.2017

Nemanja Mihajlović nije bio u prvom planu u Partizanu prošle sezone, pa i ne iznenađuje njegova želja da napusti klub iz Humske.. Iako su mnogi očekivali da bude Partizanova „zlatna koka“, čini se da će rastanak doći po mnogo nepovoljnijim uslovima.. – Imam želju da odem, ali ako ostanem,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.