Mihajlović: Tole neće doći na Belgiju!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Okt.2012, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Tole neće doći na Belgiju!

Selektor Srbije Siniša Mihajlović bio je centralna ličnost derbija u Novom Sadu između Vojvodine i Partizana, a napuštanjem stadiona na poluvremenu ostavio je nedoumicu zbog čega je to učinio – lošeg fudbala, sukoba navijača ili nečeg trećeg.

Napustio stadion "Karađorđe" zbog tuče navijača - Siniša Mihajlović

 

U intervjuu za “Sportski žurnal” istakao je da su ga odluke glavnog sudije meča Mažića defintivno naterale da napusti >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << “Karađorđe” u trenucima kada je sve bilo rezultatski otvoreno.

 

"Otišao sam zbog tuče na tribinama. Nadao sam se da će naš najboji sudija i internacionalac prekinuti utakmicu. Da se to desilo u Evropi, siguran sam da bi to učinio, jer u suprotnom ne bi više sudio", rekao je Siniša Mihajlović.

 

"Ne znam sudiju Mažića, ali morao je da prekine utakmicu. Koja je svrha da spiker deset puta upozorava da će meč biti prekinut, ako sudija ne reaguje".

 

Na pitanje da li bi stvari možda postale još gore da je Mažić prekinuo meč kod vođstva Partizana od 1:0, selektor je imao spreman odgovor:

 

"Naše sudije, ako popuste domaćim igračima, ovi će da pomisle da to isto mogu da rade i u Evropi. Tamo će da naprave neku glupost i dobiju crveni karton u dresu kluba ili reprezentacije".

 

Žao mi bata Toleta!

 

Srpski selektor je još jednom apostrofirao da mu je krivo što se na mečevima reprezentacije proziva predsednik FSS Tomislav Karadžić.

 

"Meni je žao bata Toleta. Sam mi je rekao da je usled velike sreće protiv Velsa posle četvrtog i petog gola skočio i sam zapevao “Tole lopove”. Predsednik neće doći na utakmicu sa Belgijom, tako da nema razloga za tim skandiranjem. Gledaće meč sa Belgijom na televiziji.

 

“Sa Štimcem u januaru”

 

Susret sa hrvatskim selektorom Igorom Štimcem bio je centralna tema prošle nedelje u sportskim medijima, a posle Igorovog rezimea sastanka, usledio je i Mihin.

 

"Planiramo da se vidimo još jednom u januru ili februaru. U Varšavi smo razgovarali o fudbalu, utakmicama, našem meču u martu u Zagrebu. Znamo se preko 20 godina, sve što je bilo, prevaziđeno je", zaključio je Mihajlović.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.