Mihajlović: Navijaću za Partizan

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Sep.2012, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Navijaću za Partizan

Partizan je jedni srpski klub koji je uspeo da se plasira u grupnu fazu takmičenja Lige Evrope. Prvi rival crno-belima biće u četvrtak Nefči, a onda slede dueli sa Rubinom iz Kazanja i Interom.

– Neću biti tu za meč protiv Nefčija, ali ću gledati obe protiv Intera. Po kvalitetu klub iz Milana je najbolji u grupi, što ne znače da će biti prvi. Dve ekipe prolaze dalje tako da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Partizan može da traži šansu sa Rubinom za tu poziciju broj dva. Nema lakih utakmica. Crno-beli imaju kvalitet, ali na terenu to moraju da pokažu. Navijam za Partizan da prođe dalje, jer je to jednini naš klub koji je ostao u Evropi. U svakom slučaju bilo bi to dobro za srpski fudbal, a za igrače reprezentacije jer svaka utakmica je novo iskustvo – zaključio je selektor.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mitrović: Sanjam i uživam

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Sep.2012, 13:31

Partizan na premijeri Lige Evrope napada Nefči na krilima tek punoletnog Aleksandra Mitrovića!. – Pred važnu utakmicu mogu jedino da poručim da ću pružiti maksimum. Poslednji put sam obećao gol protiv Čukaričkog, kada sam igrao za Teleoptik – sada neću, ali na terenu ću uraditi sve što...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.