Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2021, 17:58

Metalac se pojačao pred Spartak i Partizan: Reprezentativac Gane iz Briža u Milanovac

Superligaš sa Erikom Apijom potpisao trogodišnji ugovor

Erik Apija, mladi reprezentativac Gane, drugi je igrač sa afričkog kontinenta kojeg je Metalac angažovao ove sezone. Ričard Odada stigao je iz Crvene zvezde na pozajmicu i brzo se ustalio u startnoj postavi Milanovčana, a Erik Apija doveden je iz Klub Briža.

Metalac je sa krilnim napadačem iz Gane potpisao trogodišnji ugovor. Momak rođen 2001. godine nastupao je za razvojni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tim Klub Briža, upisao je i sedam nastupa u omladinskoj Ligi šampiona. Kao rezervista protiv Pari Sen Žermena namestio je četvrti gol...

Angažovao je Metalac igrača koji je osvojio Afrički kup nacija za igrače do 20 godina pred niz teških utakmica. Milanovčani za tri dana idu na noge subotičkom Spartaku, a zatim ih očekuje duel sa Partizanom u evropskom terminu. Sastav Žarka Lazetića će gostovati u Humskoj u četvrtak (17.00).

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Iz Briža u Metalac

Izvor: B92, 20.Okt.2021

Mladi reprezentativac Gane Erik Apija novo je pojačanje Metalca iz Gornjeg Milanovca...Apija je ovog leta napustio Belgiju, te u Superligu dolazi kao slobodan igrač...Sa Metalcem je potpisao trogodišnju saradnju...On je tokom prošle sezone upisao sedam nastupa u omladinskoj Ligi šampiona...Sa mladom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.