“Meraklije“ i “Grobari“ večeras na meču visokog rizika

Izvor: RadioCity.rs, 17.Maj.2017, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Meraklije“ i “Grobari“ večeras na meču visokog rizika

Uoči predstojeće utakmice između niškog Radničkog i beogradskog Partizana ulice kojima se dolazi do stadiona zatvorene su za vozila.

Meč 36. kola Superlige Srbije između, koji se igra od 19 sati na stadionu Čair, proglašen je utakmicom visokog rizika, pa će na njoj, kako tvrde organizatori, biti angažovan maksimalan broj ljudstva, kako bi sve na stadionu i oko njega proteklo u najboljem redu.

„Na >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << sastanku kojem su prisustvovali predstavnici oba kluba, FSS-a, MUP-a i redarske službe ustanovljeni su detalji organizacije predstojeće utakmice. Biće angažovano više od 200 redara, dok će policija odrediti broj svojih pripadnika za obezbeđenje aktera predstojeće utakmice. Navijačima predlažemo da na vreme kupe ulaznice, a da za dolazak do stadiona koriste javni prevoz. Takođe, molimo sve ljubitelje fudbala da na stadion dođu što ranije kako se na ulazima ne bi stvorila gužva“, navodi se na sajtu FK Radnički.
Zbog pojačane kontrole na ulazima stadiona, gledaoci su u obavezi da sa sobom imaju ličnu kartu, pasoš ili vozačku dozvolu. Na samom meču, biće postavljeno nekoliko kamera za snimanje utakmice.

Inače, ispred blagajne Hale Čair zatekli smo dugačak red za kupovinu ulaznica, a novi kupci stalno su pristizali.

Najmanje karata ostalo je za tribinu na kojoj će navijati Grobari, a kako saznajemo, biletarnica će raditi do kraja 1. poluvremena.
Podsetimo, karta za južnu tribinu košta 200 dinara, severnu 400, istočnu i zapadnu 600, a za ložu 1.200 dinara. Organizatori napominju da se ulaznice mogu kupiti samo uz lični dokument sa slikom, a maksimimalan broj ulaznica po kupcu je 7.

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.