Menigov gest posle prvenca oduševio Grobare: Objasnio zašto je baš to uradio

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 00:09

Menigov gest posle prvenca oduševio Grobare: Objasnio zašto je baš to uradio

Sjajna partija Holanđanina – gol i dve asistencije.

Fudbaler Partizana Kvinsi Menig rekao je da mu je drago što je postigao prvi gol u Superligi.

Crno-beli su sinoć u 11. kolu Superlige ubedljivo pobedili Spartak 5:0,a pored golova Rikarda Gomeša, Filipa Holendera i Nikole Terzić, svoj prvenac u prvenstvu je postigao Menig.

- Polako se privikavam. Momci su fenomenalni, osećam se kao da sam došao pre pola godine, a ne pre nepunih mesec dana. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Drago mi je da sam postigao gol, jer smo time rezultatski stavili tačku na utakmicu, a opet, igralo se pred domaćom publikom i to ima poseban značaj - rekao je Menig za klupski sajt.

On je tokom proslave gola pokazivao na grb Partizana, a kako kaže tim gestom je želeo da pokaže publici da oseća njihovu ljubav i da im uzvraća na ovaj način.

- Mnogo poruka dobijam svakodnevno i gde god da odem ljudi me prepoznaju i traže da se slikaju sa mnom. Želim da im se odužim golovima.

Partizan već u četvrtak dočekuje Floru u Ligi konferencije.

- Veoma važna utakmica kojom bismo uz pobedu napravili veliki korak u Evropi - zaključio je Menig.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda slovačka teniserka Dominika Cibulkova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.