Menig: Srećan sam; Zdjelar: Da smo dali i drugi bilo bi bolje

Izvor: B92, 18.Feb.2022, 00:31

Menig: Srećan sam; Zdjelar: Da smo dali i drugi bilo bi bolje

Kvinsi Menig i Saša Zdjelar govorili su za novinare nakon pobede Partizana.

Fudbaleri Partizana pobedili su Spartu u Pragu u prvom meču plej-ofa Lige konferencija.

Pobeda je došla golom Kvinsija Meniga na sjajnu asistenciju Saše Zdjelara koji pas poslao sa svoje polovine.

"Srećan sam, ostvarili smo pobedu što je najvažnije. Postiigao sam gol ali je bitnije da smo trijumfovali i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tako napravili veliki korak ka narednoj rundi. Svaki gol je važan, srećan sam kada postignem pogodak ili asistiram, ali mi je posebno bitno da ostvarimo timski uspeh", istakao je Menig.

Zadovoljstvo posle pobede nije skrivao ni asistent pobedonosnog gola Saša Zdjelar.

"Sparta je fitzički dominantna i moćna ekipa. Pre četiri godine smo igrali protiv sličnog rivala i znali da nas očekuje fizički zahtevna borba. Da smo postigli drugi gol utisak bi bio još bolji, ali čekamo duel pred našim navijačima sa željom da u njemu overimo prolaz dalje. Ova pobeda je dobra uvertira, ali nas očekuje revanš i jako težak period za koji moramo da se spremimo", rekao je vezni fudbaler.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.