Menig: Sledeće sezone...

Izvor: B92, 15.Maj.2023, 10:45

Menig: Sledeće sezone...

Fudbaler Partizana Kvinsi Mening rekao je da je njegova ekipa svesna da je mogla mnogo bolje ove sezone

Mening je dodao da crno-beli sada moraju da takmičenje u Superligi Srbije privedu kraju onako "kako treba".

Fudbaleri Partizana pobedili su u nedelju na svom terenu kragujevački Radnički 1923 sa 2:1, u utakmici 35. kola Superlige Srbije.

"Kako da ne, svesni smo svega. Znamo da smo mogli mnogo bolje, jer se sada borimo za treće ili četvrto mesto, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizan se uvek borio da bude minimum egal sa 'večitim' rivalom. Ove godine je tako, sledeće se vraćamo jači", rekao je Mening za sajt kluba.

Crno-beli su ostvarili treću uzastopnu pobedu, ukupno 20. u ligi i imaju 67 bodova, četiri manje od TSC-a i Čukaričkog na drugom i trećem mestu na tabeli plej-ofa, a šest više od petoplasirane Vojvodine.

"Sada smo u dobroj formi i nadam se da ćemo ovako nastaviti do kraja sezone. Imamo još dve važne utakmice – prvu sa Vojvodinom, koja je blizu nas na tabeli. Međutim, mi moramo prvenstveno da gledamo sebe i kako ćemo mi igrati", rekao je strelac prvog gola na jučerašnjoj utakmici.

Upitan u čemu je bio problem poslednjih meseci, Mening je rekao da sve "dolazi iz glave".



"U fudbalu je sve u samopouzdanju. Ako se osećaš dobro, ti ćeš dobro i igrati. Ako se loše osećaš, to se vidi na terenu... ;Sada je zaista dobra atmosfera u timu, čim smo se malo vratili. Moramo da privedemo sezonu do kraja kako treba i onda da dobro počnemo novu sezonu"
, zaključio je Mening.

U sledećem kolu Partizan će u Novom Sadu igrati protiv Vojvodine, dok će takmičenje u Superligi Srbije završiti na svom stadionu duelom protiv Voždovca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.