Memić: Partizan sve bolji, ali vjerujem u pobjedu

Izvor: SandzakPress.net, 13.Dec.2019, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Memić: Partizan sve bolji, ali vjerujem u pobjedu

Trener rukometaša Novog Pazara Hasan Memić rekao je danas da Partizan igra sve bolje, ali da veruje u pobedu nad tim rivalom u Beogradu, u predstojećem meču 14. kola Arkus lige. “Ubedljivo su dobili Proleter u Zranjaninu, što je i mene malo iznenadilo. Protiv nas će pokušati da uhvate možda i poslednji voz za plej-of, tako da sledi velika borba. Verujem da nećemo ponoviti neke greške i da ćemo ostvariti pozitivan rezultat”, >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << rekao je Memić. Kolo pre kraja jesenjeg dela sezone, Pazar je drugi na tabeli sa 19 bodova, šest više od šestoplasiranog Partizan. “Na njihovoj strani su mladost i brzina, nas krase iskustvo i mudrost. Ako zaustavimo protivničke bekove, bićemo blizu uspeha. Muči nas povreda Petra Žujovića, koji skoro sigurno neće igrati, ali ne tražimo alibi”, zaključio je Memić. Rukometna utakmica Partizan – Novi Pazar zakazana je za subotu od 18.30 u Sportskom centru Voždovac na Banjici.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

"Partizan sve bolji, ali verujem u pobedu"

Izvor: B92, 13.Dec.2019

Trener rukometaša Novog Pazara Hasan Memić rekao je da Partizan igra sve bolje, ali da veruje u pobedu nad tim rivalom u Beogradu..Partizan i Novi Pazar se sastaju u meču 14. kola Arkus lige..."Ubedljivo su dobili Proleter u Zranjaninu, što je i mene malo iznenadilo. Protiv nas će pokušati da uhvate...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.