Mega spremna za Partizan

Izvor: TV Arena Sport, 10.Maj.2016, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mega spremna za Partizan

Partizan je u subotu bio odličan i ubedljiv protiv Borca, ali i Mega Leks se dan kasnije pobedom nad Konstantinom (93:63) postarala da derbi B grupe Superlige dočeka u dobrom raspoloženju.

Tim Dejana Milojevića bio je posebno inspirisan u prvoj i trećoj četvrtini, koje je rešio u svoju korist sa po 14 poena razlike.

"Pristup je bio takav da je razlika u kvalitetu došla do izražaja. Od prvog momenta >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << smo imali kontrolu meča i zasluženo slavili. U sredu nas očekuje duel sa Partizanom, koji je nam je glavni rival za prvo mesto u grupi. Očekujem da publika vidi dobru utakmicu i neka bolji pobedi", poručio je Milojević.

Mladi trener posle propuštenog finala ABA lige zbog povrede skočnog zgloba ponovo može da računa na Timoteja Luvavua.

Tu su i Aleksandar Rašić, Petar Popović i Ivica Zubac, koji su debitovali protiv Konstantina.

"Cilj i jeste bio da se oni što više uklope u sistem. Mislim da je taj deo posla dobro urađen i smatram da spremni dočekujemo Partizan", sumirao je utiske kapiten Mege Rade Zagorac, u nedelju daleko najkorisniji igrač utakmice, sa indeksom 36.

Crno-beli u Sremskoj Mitrovici gostuju u sredu, a direktan prenos sa početkom u 21.00 je na Arena sport 1.

Novitete iz sveta košarke i ostalih sportova pratite uz Sportske vesti ili na našim Facebook  i Twitter stranicama.

Prijavite se na Arena paket ukoliko ste ljubitelj sporta. Pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige.

Nastavak na TV Arena Sport...






Povezane vesti

Milojević: Protiv Partizana odlučuje trenutna inspiracija

Izvor: Vesti-online.com, 10.Maj.2016

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da je utakmica sa Partizanom u drugom kolu Superlige Srbije veoma važna zbog borbe za prvo mesto u grupi...- Očekuje nas svakako najteži protivnik u grupi i verujem da ćemo u međusobnim duelima odlučiti ko će biti prvi, pošto su Konstantin...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.