Mega: Zahvalnost Partizanu, novi apel i pokloni

Izvor: B92, 21.Dec.2015, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mega: Zahvalnost Partizanu, novi apel i pokloni

Košarkaški klub Mega Leks zahvalio se Partizanu na brzoj reakciji i pomoći u pronalaženju i vraćanju većeg dela opreme koja je nestala posle utakmice dva tima.

Po završetku meča 15. kola ABA lige,dok su košarkaši Mege slavili trijumf, sa klupe za rezervne igrače u hali “Pionir” uzeto je devet unikatnih nadmajica.

Posle apela Partizana da u ponedeljak pošteni nalazači donesu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << opremu u prostorije kluba u Humskoj, sedam majica za zagrevanje je vraćeno.

Mega se na tome zahvalila ‘crno-belima’ i apelovala da i preostala sportska oprema bude vraćena.

S obzirom da se radi o unikatnim majicama za zagrevanje za koje je nemoguće uraditi replike, nadamo se da će i preostale dve biti vraćene u najkraćem mogućem roku kako bi naša ekipa imala kompletnu opremu za meč narednog kola sa ekipom podgoričke Budućnosti koji je na programu u četvrtak u Sremskoj Mitrovici”, stoji u saopštenju Mege u kojem se dodaje da će donosioci poslednje dve nadmajice dobiti specijalne poklone.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.