Među navijačima Partizana i košarkaška legenda! Šta prognozira crno-belima?

Izvor: Sportske.net, 30.Jan.2020, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Među navijačima Partizana i košarkaška legenda! Šta prognozira crno-belima?

Legenda jugoslovenske košarke se pojavio posle dužeg vremena.

Juče na utakmici Partizana mnogo poznatih lica.

Olga Danilović, Dejan Tomašević, Dragan Milosavljević, fudbaleri Partizana... Priču je zaokružio neko ko se ne pojavljuje tako često, a to je Dejan Bodiroga.

Nekada najbolji košarkaš Evrope i definitivno jedan od najboljih svih vremena, rekao je da se sada bavi nekim drugim stvarima u životu, ali da voli da pogleda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << košarku i posebno Partizan.

"Na Partizan dolazim. Sada sam sa sinom došao, bio sam i na derbiju", rekao je on.

Bodiroga smatra da je Partizan među favoritima za osvajanje Evrokupa.

"Partizan je odlično odigrao prvu fazu Evrokupa, sada je isto dobar i postoje realne šanse da može da ide do kraja. Međutim, i drugi timovi su dobri", rekao je on.

"Bio bi veliki uspeh i četvrtfinale, a posle kada dođe direktna eliminacija, sve je moguće. Zavisi i od toga ko je protivnik. Do sada je bilo odlično, isto kao i u ABA ligi", rekao je Bodiroga.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.