Mediji: Uhapšen poznati ugostitelj - sarađivao sa Veljom Nevoljom

Izvor: B92, 23.Feb.2021, 13:19

Mediji: Uhapšen poznati ugostitelj - sarađivao sa Veljom Nevoljom

Aleksandar Kajmaković, zvani Aca Bosanac, vlasnik poznatih beogradskih restorana i klubova, uhapšen je danas zbog sumnje da je sarađivao sa Veljkom Belivukom.

Kako navode mediji, uhapšeni je priveden u Službu za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK).

"Sumnja se da su se firme Veljka Belivuka vodile na Kajmakovića. Takođe, proveravaju se i sumnje da je Kajmaković zajedno sa Belivukom učestvovao u iznudama pojedinih vlasnika poslovnih prostora na luksuznim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lokacijama u Beogradu", kaže izvor Kurira.

Kako dalje naovde, Kajmaković je prošle godine više puta snimljen kako dolazi na stadion Partizana u Humskoj ulici, u takozvani Belivukov bunker, koji su pripadnici kriminalne grupe koristili za proslave i sklapanje poslova. Njega je, kako se može videti na snimcima, u bunker dovodio konroverzni biznismen Aleksandar Papić, inače brat bivšeg zamenika načelnika SBPOK Gorana Papića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aca Bosanac priveden zbog navodne saradnje s Belivukom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2021

Aleksandar Kajmaković, zvani Aca Bosanac, vlasnik poznatih beogradskih klubova i restorana, uhapšen je danas zbog sumnje da je sarađivao sa uhapšenim vođom kriminalnog klana Veljkom Belivukom, prenose beogradski mediji...Kako navode Novosti, Kajmaković je priveden u SBPOK...On je prošle godine...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Poznati ugostitelj uhapšen zbog veza sa Veljom Nevoljom

Izvor: Blic, 23.Feb.2021

Aleksandar Kajmaković, zvani Aca Bosanac, vlasnik više poznatih beogradskih restorana i klubova priveden je danas zbog sumnje da je sarađivao sa Veljkom Belivukom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.