Mediji: Đilasov čovek kritikuje Srbiju iako mu je pružila sve

Izvor: B92, 05.Jan.2024, 14:38

Mediji: Đilasov čovek kritikuje Srbiju iako mu je pružila sve

Miroslav Mića Berić, bivši košarkaš Partizana, ne propušta priliku da kritikuje Srbiju, iako je u Srbiji izgradio karijeru koju je imao, prenosi portal 24sedam.

Tako je jednom prilikom, za opozicionu televiziju N1 govorio o protestima protiv nasilja.

"Ponosno ističem da sam svaki protest bio tu i biću na svakom budućem," rekao je Berić.

Od tada je prošlo nekoliko meseci, a narod je na izborima rekao šta misli o opozicionom protestima i politizovanju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << žrtvava tragedija.

Dok srpski sportisti ređaju uspehe na svim poljima i dok su sportske dvorane, poput Beogradske arene, pune kao nikad do sada, umesto da se raduje i pohvali trenutno stanje, Berić podržava one političke strane koje bi za račun stranog faktora da ruše državu i vrate Srbiju u mračni period od 2000. do 2012. godine, kako piše ovaj portal.

Treba samo pogledati sport kojim se Mića Berić nekada bavio i svima bi trebalo da bude jasno da je stanje u klupskoj košarci nikada bolje.

KK Partizan u kojem je upravo ovaj Đilasov poštovalac proveo godine, kao i Crvena zvezda, ređaju pobede u regionalnim i evropskim takmičenjima, ali to Beriću ništa ne znači, pa ne propušta da kritikuje vlast koja je omogućila srpskim klubovima da napreduju.

Kako navodi 24sedam.rs, bez trunke sramote Berić ide toliko daleko da koristi čak i sportske manifetscije kako bi blatio svoju državu, pokušavajući da se dodvori gazdama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.