Mažić zadužen za pravdu

Izvor: RTS, 10.Apr.2012, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mažić zadužen za pravdu

Milorad Mažić, kao i u prvom susretu, biće glavni sudija na meču polufinala Kupa Srbije između Partizana i Crvene zvezde. Pomoćnici najbolje rangiranog srpskog sudije biće Igor Radojičić i Milovan Ristić. Meč na stadionu Partizana na programu je u sredu i počinje u 19 časova i 30 minuta. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Najbolje rangirani srpski sudija Milorad Mažić iz Vrbasa biće zadužen za deljenje pravde u revanš meču polufinala Kupa Srbije između Partizana i Crvene zvezde.

Pomoćnici Mažiću biće Igor Radojičić i Milovan Ristić iz Beograda, četvrti je Dejan Santrač iz Pavliša.

Mažić je bio sudija i na prvom meču odigranom 21. marta na stadionu Crvene zvezde.

Zanimljivo je da je upravo Mažić, inače najbolje rangirani srpski sudija u Evropi, bio najavljen kao glavni arbitar i na prethodnom „večitom derbiju", odigranom takođe na Marakani, koji je završen rezultatom 2:0, ali u korist crno-belih.

Mažić je na početku sezone bio jedan od sudija čije je izuzimanje tražila Crvena zvezda, ali je taj zahtev povučen tokom jeseni, pa je u septembru i sudio meč između Crvene zvezde i Mladosti iz Lučana.

Mažić je tokom jeseni vodio mečeve Lige Evrope (PAOK - Totenhem, Dinamo Kijev - Bešiktaš, Vaslui - Lacio) i kvalifikacija za Evropsko prvenstvo kada su igrali Belgija i Kazahstan.

Ove godine ušao je u grupu 30 elitnih sudija Starog kontinenta i već je sudio tri meča Lige Evrope: Rubin - Olimpijakos, Standard - Visla i Udineze - AZ Alkmar.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.