Matić objasnio, evo zašto Partizan danas nije ličio na sebe!

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2020, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić objasnio, evo zašto Partizan danas nije ličio na sebe!

Ima i predlog kako što pre preboleti današnji kiks.

Fudbaleri Partizana danas su jedva osvojili bod protiv TSC-a u Senti, bilo je 1:1, a crno-beli su izbegli poraz zahvaljujući diskutabilnom jedanaestercu u 90. minutu, koji je u gol pretvorio Bibars Natho.

Posle meča, prva reakcija iz ekipe Partizana tiže od rezervnog napadača >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Bojana Matića, koji nije uspeo ozbiljnije da pripreti golu domaćeg tima.

Glavnog ''krivca'' za izgubljene bodove vidi u lošem terenu u Senti.





''Teška utakmica, veoma težak teren za igru, jednostavno mislim da je to bio glavni razlog slabije partije, lopta je više bila u vazduhu nego na terenu.







TSC je dobra ekipa i nisu džabe u vrhu Superlige, nama ostaje da zaboravimo ovu utakmicu što pre i spremno dočekamo dve veoma važne utakmice, Proleter pa onda derbi sa Crvenom zvezdom'', izjavio je Matić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOJAN MATIĆ RAZOČARAN: Teška utakmica, moramo dalje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2020

Loša partija crno belih...Fudbaleri Partizana remizirali su u Senti protiv ekipe TSC-a sa 1:1 (0:0) u 22. kolu Superlige Srbije. Domaći su poveli u 69. minutu golom Silađija, a izjednačenje je doneo Bibras Natho iz penala u 91. minutu. Napadač crno belih Bojan Matić koji je u 74. minutu igre zamenio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Prvi čovek TSC-a ''dosolio'' Partizanovu ranu

Izvor: Sportske.net, 23.Feb.2020, 14:16

Posle ovog saznanja, jučerašnji Partizanov kiks još teže pada navijačima crno-belih...Dan posle, stiže sve više reakcija posle jučerašnje utakmice u Senti, gde je Partizan osvojio samo bod protiv domaćeg TSC-a (1:1)...Iz Partizana razlog svog lošeg rezultata vide u lošem terenu na koji je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.