Mateus zarobljen zbog koronavirusa!

Izvor: Sportske.net, 23.Mar.2020, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mateus "zarobljen" zbog koronavirusa!

Nikome nije lako, ali... ovo je možda i bolje za Mateusa i njegovu porodicu.

Legendarni nemački fudbaler i bivši trener Partizana Lotar Mateus prolazi takođe kroz neprijatne trenutke tokom pandemije koronavirusa.

Nemac je ostao "zaglavljen" u Dubaiju, gde je bio na odmoru sa svojom porodicom, a u međuvremenu Mađaraska, u kojoj živi, zatvorila je granice.

Kako ne poseduje mađarski pasoš, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mateusu je među "zabranjenima" i nema dozvolu da se vrati u Mađarsku.

"Ne mogu da uđem u Budimpeštu, iako mi je više od 16 godina Mađarska glavno prebivalište. Mađari su zatvorili granice za sve koji nemaju mađarski pasoš, tako da ne mogu u svoj stan. Takođe, trenutno je teško ući u Nemačku. Dakle, ne mogu da idem u svoj drugi dom u Minhenu. Ipak, kada čujem šta se sve dešava u celoj Evropi, možda je i sigurnije da ostanemo u Dubaiju. Svakodnevno slušamo o haosu koji vlada u čitavom svetu", rekao je Mateus.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Drama bivšeg trenera Partizana: Mateus zarobljen na aerodromu u Dubaiju

Izvor: Večernje novosti, 23.Mar.2020

Legendarni nemački fudbaler i bivši trener Partizana Lotar Mateus ne može da se vrati kući iz Dubaija Legendarni nemački fudbaler i bivši trener Partizana Lotar Mateus ne može da se vrati kući iz Dubaija. Naime, on je sa porodicom bio na odmoru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.