Mateus menja Stanojevića?

Izvor: B92, 11.Jan.2012, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mateus menja Stanojevića?

I pored toga što je pre neki dan Aleksandar Stanojević potvrdio da ostaje trener Partizana, uprava tog kluba traga za njegovom zamenom, piše Sport.

Taj list navodi da je najveća želja uprave Nemac Lotar Mateus. Prema nezvaničnim izvorima iz kluba dvojica zvaničnika su bili na pregovorima sa Mateusom u Salcburgu.

Sport prenosi i zjavu predsednika kluba Dragana Đurića, koji je za Mondo rekao da Stanojević >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neće biti smenjen i da je od svih priča koje su plasirane u javnost jedino tačno da će tokom nedelje biti sednica UO.

Stanojević je, posle smene Krstajića,najavio da i on odlazi iz kluba,ali se kasnije predomislio i rekao da želi da završi započeto.

Međuti, odmah posle toga su se pojavile spekulacije ko bi mogao da ga zameni na tom mestu. Pričalo se o bivšem treneru Vojvodine Milinkoviću, Tumbakoviću...

U igri su bili i Slobodan Krčmarević i Srećko Katanec, koji su Sportu rekli da ih niko iz Partizana nije kontaktirao.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lotar Mateus menja Stanojevića?!

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jan.2012

Nemački legendarni fudbaler i bivši trener Partizana Lotar Mateus mogao bi da se vrati na funkciju šefa stručnog štaba kluba iz Humske, prenosi 'Sport'...Prema nezvaničnim izvorima iz kluba dvojica zvaničnika su bili na pregovorima sa Mateusom u Salcburgu..."Sport" prenosi i izjavu predsednika...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.