Mateo: Biće tesno i u Madridu; Rodriges: Emotivna atmosfera

Izvor: B92, 04.Maj.2023, 22:51

Mateo: Biće tesno i u Madridu; Rodriges: Emotivna atmosfera

Košarkaši Reala pobedili su Partizan u četvrtoj utakmici plej-ofa sa 85:78.

Tako su izborili igranje odlučujućeg petog meča u Madridu.

Po završetku meča, trener Reala Ćus Mateo rekao je da je ostvareno ono što su želeli.

"Da, teško je dobiti Partizan. Moramo sada da se fokusiramo na sledeću utamicu. Znam da će i sledeća utakmica biti isto će biti tesna. Ostaje nam da se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oporavimo, povrede zalečimo. Dve pobede smo izvukli, moramo da mislimo na ono što dolazi", rekao je Mateo.

Serhio Rodriges je bio zadovoljan posle velike pobede.

"Čestitam svima u Beogradu. Bila je veoma dirljiva, emotivna atmosfera. Imali smo ritam od početka smo bili spremni. Odigrali smo dobro. Imamo par dana da se odmorimo i oporavimo".

Na pitanje šta će presuditi u petom meču, rekao je:

"Energija. Mora da bude ista od početka do kraja. Imali smo teškoća, ali moramo se pripremiti. Od početka sezone smo se pripremali za ovo, znamo šta nas čeka", zaključio je Rodriges.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mateo o povredi Deka: Izgleda da će biti duža pauza

Izvor: B92, 04.Maj.2023

Trener Reala Ćus Mateo izašao je pred novinare posle pobede njegovog tima u četvrtoj utakmici Top 8 faze protiv Partizana (85:78)...Španski stručnjak je pre odgovaranja na bilo koje pitanje hteo da izrazi žal zbog tragedije koja se dogodila na Vračaru dan pre utakmice..."Prvo, žao mi je žrtava...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.