Markoviću, za tebe nema mesta!

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2015, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Markoviću, za tebe nema mesta!

Nekoliko pouzdanih medija u svetu pišu o Lazaru Markoviću i njegovom statusu u klubu.

Liverpul je potrošio bogatstvo na Lazara Markovića, a prva sezona u dresu novog kluba za nekadašnjeg člana Partizana je bila sezona adaptacije.

Loše je krenuo u sezonu, imao jedan pozitivan bljesak sredinom iste (posebno mislimo na onu utakmicu protiv Sanderlenda), da bi ponovo nakon toga ušao u lošiju formu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Zabeležio je svega 11 mečeva koje je počeo u Premijer ligi, a nakon dovođenja novih pojačanja mediji bliski Liverpulu smatraju da za njega neće biti mesta naredne sezone u timu i da će šansu dobijati "na kašičicu".

Pojačanja koja su došla bi mogla da ugroze njega i njegovo mesto u timu, a pominje se čak i prelazak u drugi klub na pozajmicu ove sezone.

Možda je i to najbolja opcija za Lazara u ovom trenutku, njemu je potrebno da igra, i to da igra engleski fudbal ne bi li stekao dovoljno iskustva da može da zaigra za klub kakav je Liverpul.

Benfika se pominjala pre nekoliko nedelja kao opcija za njega, ali najverovatnija mogućnost jeste da ćemo Markovića naredne sezone gledati u dresu nekog Premijerligaša.

Takođe, i italijanski mediji pišu da Liverpul želi da prosledi Lazara Markovića u neki drugi klub kako bi stekao iskustvo igranja u Premijer ligi.

Koji klub bi bio idealan za njega?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.