Marković o odlasku iz Partizana: Meni se ne žuri...

Izvor: Mondo, 25.Jan.2019, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković o odlasku iz Partizana: "Meni se ne žuri..."

"Prelazni rok je živa stvar...", rekao je mladi defanzivac Partizana za koga ima interesovanja iz Italije.

Po godinama možemo da ga svrstamo i među "omladince", ali talentovani Svetozar Marković ide na četvrte pripreme s Partizanom, i to kao prvotimac.

Zapravo, 18-godišnji štoper iz Bijeljine je odigrao NAJVIŠE MINUTA za crno-bele u jesenjem delu superligaške sezone, pa je tako blizu već 50 zvaničnih nastupa, iako igra na osetljivoj poziciji za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << igrača u tim godinama.

Ovog petka je zajedno sa klupskim drugovima otputovao u Antaliju, a "mlađoj gardi" je dao savet da moraju da se trude i rade kako bi zaslužili poverenje "Bate" Mirkovića.

VIDEO: PARTIZAN KRENUO U TURSKU, PO PROLEĆNU FORMU!

"Ovo su mi već četvrte pripreme otkako sam u prvom timu. Navikao sam se na ovaj rad, na igrače, može se reći da više nisam mlad i novi igrač na pripremama. Mlađima mogu da kažem da samo rade najbolje što mogu, da se trude i daju sve od sebe", rekao je Marković.

Za njega već neko vreme postoji interesovanje iz inostranstva, pominjale su se Benfika i Fiorentina, dok je prethodnih dana najaktuelnija Đenova.

Da li je spreman da napusti pripreme u slučaju dobre ponude?

"Ne znam još, za sada nema ništa. U glavi sam tu, u Partizanu. Prelazni rok je živa stvar, danas nema ništa, a za pet dana može da se desi da stigne neka ponuda koja odgovara svima, pa bih u dogovoru s porodicom, klubom i menadžerima odlučio šta je najbolje za mene i Partizan", kazao je Svetozar Marković i potom dodao sopstveni sud:

"Meni se iskreno nigde ne žuri. Imam tek 18 godina, ako ostanem još pola godine, godinu ili više od toga u klubu - ne gubim ništa, čak i dobijam".

U razgovoru s novinarima potvrdio je da je povreda prošlost, tako da će već od prvog kontrolnog meča protiv Slovana iz Libereca biti na raspolaganju Zoranu Mirkoviću.

Kompletan spisak utakmica Partizana u Beleku pogledajte OVDE.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.