Marković ide u Liverpul na preglede

Izvor: B92, 11.Jul.2014, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković ide u Liverpul na preglede

Srpski reprezentativac Lazar Marković će za vikend obaviti medicinske preglede u Liverpulu, prenosi ESPN.co.uk.

Ostrvski mediji danima spekulišu da će Liverpul kupiti Markovića od Benfike za 20 miliona funti.

Marković se prošlog leta preselio iz Partizana u Benfiku, očekivao se njegov transfer u Premijer ligu predstojećih sezona, ali se uglavnom pričalo o Čelsiju.

Englezi navode da je Marković omiljeni tim igrača menadžera Liverpula Brendana Rodžersa, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mlad, brz, univerzalan, te da je "veliki talenat kojem je potrebno još brušenja".

Liverpul je do sada doveo Adama Lalanu i Rikija Lamberta iz Sautemptona, te Emrea Čana iz Bajera, dok se čeka ozvaničenje prodaje Luisa Suaresa Barseloni.

Očekuje se da do kraja prelaznog roka na Enfild stignu još Divok Origi, Alberto Moreno i Dejan Lovren.

Liverpul je bio drugi u Premijer ligi prošle sezone pa će igrati u Ligi šampiona.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić pravi čovek za Sautempton?

Izvor: B92, 11.Jul.2014

Dušan Tadić je tek nekoliko dana član Sautemptona, a engleska javnost se pita da li on može da bude prava zamena za Adama Lalanu...Srpski reprezentativac je stigao na Ostrvo iz Tventea u transferu vrednom skoro 11 miliona funti, na izričit zahtev trenera Ronalda Kumana...Iako je izlišno porediti...

Nastavak na B92...

Liverpul pušta Reinu, ali za novac

Izvor: B92, 12.Jul.2014, 13:40

Pepe Reina nije u planovima menadžera Liverpula Brendana Rodžersa, ali bi on ipak želeo da u klupsku kasu dopuni u transferu španskog golmana...Nekadašnji čuvar mreže Barselone je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Napoliju, a trener Rafael Benites želi da on postane trajno rešenje na golu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.