Izvor: RTS, 15.Avg.2022, 08:26

Marković: Ova pobeda nam je infuzija samopouzdanja

Fudbaler Partizana Svetozar Marković, strelac za pobedu u meču protiv Mladosti, izjavio je da je ta pobeda bila potrebna i da je doprinela samopouzdanju njegove ekipe.
Marković je bio strelac za pobedu protiv Mladosti u Novom Sadu u samoj završnici u petom minutu vremenske nadoknade u meču.

"Nemam mnogo toga da kažem, osim da svi znaju koliko nam je bila potrebna ova pobeda.", rekao je mladi fudbaler Partizana.
Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dugo vremena Partizan se vraća na pobedničku stazu a Marković je izrazio nadu da će ova pobeda doprineti većem samopouzdanju tima.
"Teški su dani iza nas, nadam se da će ovo biti prekretnica i da ćemo se polako vratiti tamo gde i pripadamo. Koliko mi je bilo teško zbog autogola protiv Kiprana i utakmice koju je tada trebalo da dobijemo, toliko smo sad dobili infuziju samopouzdanja. Nadamo se svi boljim danima", poručio je Marković.
Fudbaleri Partizana savladali su sinoć Mladost GAT u Novom Sadu sa 1:0 u utakmici šestog kola Superlige Srbije.

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.