Marko Perović: Nikad nisam izgubio od Partizana

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Sep.2013, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Perović: Nikad nisam izgubio od Partizana

Kada je Marko Perović nosio dres Crvene zvezde, mnogima u taboru večitog rivala dizala se kosa na glavi.
Perović je bio član jedne od najtalentovanijih generacija Crvene zvezde posle Barija. Danas, posle uspešnih epizoda u inostranstvu, odlučio se za povratak u domovinu i u smiraju prelaznog roka stigao na Karaburmu.
Posle duže vremena vraćate se na stadion >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Partizana, ali ovog puta u plavo–-belom dresu?
Nisam siguran koliko sam puta igrao protiv Partizana, interesantno je da nikad nisam izgubio od večitog rivala! Jeste  da smo u to vreme bili poraženi sa 4:2 na Marakani kada je trener bio Dušan Bajević, ali tad nisam bio ni na klupi zbog nesporazuma s njim. Kada igraš za Zvezdu jedino što je drugačije u odnosu na druge klubove su navijači koji te teraju da pružiš više od maksimuma. Profesionalac sam, sad sam u OFK Beogradu i jedino mi je na umu kako će moj klub da pobedi, ništa drugo.
Može li istorija da se ponovi, opet uzdignute glave napustite Humsku?
U sportu ne postoji ekipa koja na utakmicu dođe s namerom da izgubi. Iako gostujemo prvaku učiniću sve da sa iskusnim Bogavcem, Batesom, Damjanovićem i talentovanim dečacima još jednom Partizan ostavim bez bodova.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.