Marko Nikolić otkrio plan priprema - Partizan igra protiv jakih rivala

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2017, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Nikolić otkrio plan priprema - Partizan igra protiv jakih rivala

Crno-beli su sa svojim navijačima tokom protekle nedelje imali mnogo razloga za slavlje, osvojena je dupla kruna, izboren plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, ali ono najvažnije tek sledi.

Dok su igrači na zasluženom odmoru, u Humskoj već uveliko rade na formiranju ekipe koja će tokom leta da ''napadne'' plasman u Ligu šampiona.

Juče je predsednik Partizana Milorad Vučelić >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << potvrdio da je Brazilcu Leonardu već ponuđen novi, poboljšani ugovor, da će već danas isto biti učinjeno i sa Evertonom, ali i još nekolicinom ključnih igrača, pa će od ishoda tih pregovora umnogome zavisiti izgled Partizanove ekipe u novoj sezoni.

Za to vreme, trener Marko Nikolić je do tančina isplanirao letnje pripreme, a detalje je otkrio u izjavi ''Novostima''.

''Počinjemo sa obaveznim medicinskim testovima 10. i 11. juna, a prozivka je 12. juna. Dva dana krećemo na sedmodnevne pripreme na Zlatibor gde ćemo odigrati kontrolni meč protiv Mladosti iz Lučana, a 21. juna se vraćamo u Beograd.

Posle dva dana odmora, selimo se u Sloveniju gde ćemo na desetodnevnim pripremama igrati protiv Kopenhagena i CSKA iz Moskve'',
izjavio je Nikolić.

Naravno, prezadovoljan je učinjenim u minuloj sezoni, u kojoj je uspeo da ispuni obećanje dato ''Grobarima'' po neplanranom završetku svog prvog mandata u Humskoj pre dve godine.

''Jednom sam već otišao iz Partizana, kada je bio prvi na tabeli i pred finalom Kupa. Tada sam obećao da ću da se vratim i da ću sa svojim igračima da završim započeti posao i da ćemo napraviti uspeh za pamćenje'', podseća Nikolić.

Tridesetosmogodišnji stručnjak se takođe osvrnuo i na prozivke iz Zvezde da je u fibalu ''parkirao autobus'' pred golom Nemanje Stevanovića. Naravno, imao je spreman odgovor.

''Finala se ne igraju, ona se osvajaju'', zaključio je Nikolić.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.