Izvor: MozzartSport.com, 16.Jul.2020, 13:04

Marko Nikolić bi srpskog štopera kojeg su hteli večiti

Vreme je da se okrene novi list u karijeri

Nije samo Umar Sadik meta Marka Nikolića za predstojeće leto, jer se lista želja uvećava gotovo na dnevnoj bazi. Posle najboljeg strelca Partizana srpski trener merka još jedan zanimljiv potpis za Lokomotivu. Naime, u rusku prestonicu želi da dovede Aleksandra Radovanovića.

Za one koji možda ne znaju ili su zaboravili, Radovanović je srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << štoper koji je karijeru započeo u Mačvi, pre nego što je kasnije branio boje OFK Beograda, subotičkog Spartaka i Vojvodine, pre nego što je pre dva leta otišao u Lans za 650.000 evra.

Taman što je stasao u standardnog prvotimca, Radovanović je u novembru 2018. doživeo kidanje prednjih ukrštenih ligamenata, što ga je od terena odvojilo tokom kompletne sezone 2018/19. Uspeo je da se oporavi, ali su u klubu bili vrlo oprezni s njim, pa su mu dozirali minutažu i skupio je blizu 1.500 minuta na terenu, uglavnom u Ligi 2. I pored najteže sportske povrede modernog doba Radovanović je u francuskim medijima često dobijao pohvale zbog svog zalaganja na terenu, borbenosti i igara, pa je tako i privukao pažnju jednog od najbogatijih klubova u Rusiji.

Radovanović je čak u mandatu Milana Tomića bio na radaru Partizana, a kasnije se dovodio i u vezu sa Crvenom zvezdom. Ipak, svoj hleb zarađivao je u Francuskoj. Prema izveštajima ruskih medija, za Radovanovića je zainteresovan i Rostov.

Njegov ugovor sa Lansom važi još naredne dve godine, tako da bi zainteresovane strane morale da izdvoje određenu sumu novca za obeštećenje. Njegova tržišna vrednost procenjuje se na blizu 500.000 evra.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ni Partizan, ni Zvezda - štoper uskoro kod Marka Nikolića?

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2020

Rusi pišu o interesovanju Lokomotive...Ruski mediji pišu da je Marko Nikolić već odredio svoje mete za narednu sezonu...Trener Lokomtive iz Moskve bi u svojim redovima vrlo rado video Aleksandra Radovanovića...Štoper ima 26 godina i trenutno nastupa za Lans gde je ostavio veoma dobar utisak, u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.