Marko Jovanović ima novi klub, a ima i staro društvo iz Partizana

Izvor: MozzartSport.com, 04.Sep.2016, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Jovanović ima novi klub, a ima i staro društvo iz Partizana

Bivši tandem crno-belih u Izraelu

Prelazni rok je okončan, ali igrači sa čistim papirima još nisu izgubili šanse da pronađu uhlebljenje. Marku Jovanoviću je uspelo, pa je doskorašnji štoper Partizana, koga je Ivan Tomić proglasio za prekobrojnog u Humskoj na kraju protekle sezone, izabrao Izrael i Bnei Jehudu.

Ugovor je potpisan na jednu sezonu, sa opcijom da se produži na dodatnu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << godinu.

Jovanović neće biti sam u Tel Avivu, pošto je istog dana za Bnei Jahudu parafirao i Nikola Mitrović, još jedan bivši fudbaler Partizana, kasnije i Napretka, Volge, Ujpešta, Videotona, Makabija i Šangaj Šensina. Da ne zaboravimo i Makabi iz Tel Aviva što znači da Mitrović već dobro poznaje i izraelski fudbal i sam grad.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

NOVI KORAK U KARIJERI: A iz Partizana su ga neprimereno oterali…

Izvor: HotSport.rs, 04.Sep.2016

I pored velikog iskustva i fudbalskog znanja, iz Partizana su ga oterali kao ‘metlom’, a sada je pronašao novi klub.. . Ko zna šta bi bilo da je ranije na klupu Partizana seo Marko Nikolić, pre nego što je Ivan Tomić posle samo jedne polusezone oterao iz Partizana stub odbrane u prolećnom delu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.