Marko Jovanović: Spremni za rat!

Izvor: S media, 23.Avg.2010, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Jovanović: Spremni za rat!

Trenutak odluke se bliži. Partizan sutra uveče u Briselu igra revanš meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Anderlehta.

Rezultat iz Beograda - 2:2, više odgovara Belgijancima, ali nema igrača u crno-belom dresu koji nije optimista.

- Nije gotovo! Imamo šansu da izbacimo Anderleht - veruje Marko Jovanović.

Štoper crno-belih u izjavi za "Sportski žurnal" >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << slikovito je opisao važnost utakmice koja sutra očekuje Partizan:

- Svesni smo da nas na terenu čeka rat. Spremni smo i svi verujemo u uspeh.

Ekspedicija crno-belih sinoć je doputovala u Brisel, željna da ponovi uspeh generacije koja je 2003. godine "zadala domaći" plasmanom u grupnu fazu elitnog klupskog takmičenja Evrope. Za ostvarenje snova Partizanu je potrebna pobeda, ili remi sa više od dva gola u mreži domaćina.

- Možemo samo da dobijemo. Već smo ispunili osnovni cilj, obezbedili još šest utakmica međunarodnog karaktera. Sve do zime igraćemo u Evropi, ali kad nam se već otvara mogućnost da to bude u Ligi šampiona, zašto ne bismo pokušali da savladamo "ljubičaste" na njihovom terenu.

Jovanović je u prvom meču sjajno zaustavio zvezdu Anderlehta, Romela Lukakua od kojeg i ovaj put preti najveća opasnost.

- Odbrana mora da bude još čvršća. Jurimo pobedu, pa bi bilo idealno da ne primimo gol. Ako se to, međutim desi, trudićemo se da sve vreme budemo u igri za prolaz dalje. Nećemo odustati od našeg stila - poručio je Jovanović.

(foto: Reuters)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.