Marko Jevtović: Partizan svima može da da tri komada za poluvreme

Izvor: MozzartSport.com, 14.Apr.2017, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Jevtović: Partizan svima može da da tri komada za poluvreme

„Samo neka teren odluči pobednika večitog derbija“, priželjkuje vezista koji je u Novom Pazaru dao tek drugi gol za crno-bele

Treći put u problemu i treći put u poslednjih deset dana Partizan se izvukao. Ponovo u drugom poluvremenu. Ponovo na krilima Uroša Đurđevića i Leonarda da Silve Soze, s tim što je tačku na slavlje stavio Marko Jevtović, pogotkom za 3:1 u nadoknadi vremena gostovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Novom Pazaru.

Bio je to novi preokret crno-belih, sličan onima u kup duelu sa Voždovcem i prvenstvenom sa Radnikom. Za razliku od minule sedmice, ovoga puta Filip Kljajić matiran već u trećem minutu.

„Gol je pao kao iz vedra neba. Nemamo običaj da primamo golove iz prekida, poremetio nas je, ušli smo nervozno u utakmicu. Posle prvog poluvremena smo dobili instrukcije od stručnog štaba kako bi trebalo da igramo u drugom. Zaista imamo kvalitet da bilo kojoj ekipi u ligi damo dva ili tri gola po poluvremenu, tako da nam je bilo bitno da mirne glave ispunimo one zahteve koje smo dobili tokom pauze“, ispričao je Marko Jevtović za zvaničan sajt kluba iz Humske 1.

Partizan je u Novom Pazaru pobedio prvi put u prvenstvenim mečevima (tek iz šestog pokušaja), ostao u trci sa Crvenom zvezdom za titulu, ali i produžio niz nepobedivosti na 27 zvaničnih susreta.

„Otkako sam došao u klub, jasno mi je stavljeno do znanja da „juče“ ne postoji, mi živimo za „danas“ i za „sutra“. Koliki god da je broj  dobijenih utakmica nije dovoljno. Uvek mora još“.

A to „još“ je ono što Grobari najviše priželjkuju, trijumf u večitom derbiju na početku plej-ofa, kojim bi se crno-beli bodovno poravnali sa liderom Crvenom zvezdom i trku za prvim mestom učinili ultrazanimljivom.

„Pokušaćemo da se spremimo što bolje, znamo šta sve nosi ova utakmica. Naše je da „poginemo“ na terenu, siguran sam da će svaki igrač to i učiniti. Neka samo teren odluči. Onaj ko bude bolji neka i pobedi“.

Jevtović je u četvrtak postigao tek drugi gol otkako je stigao u Partizan. I to baš na terenu na kome se afirmisao u dresu Novog Pazara, iz tog razloga i poštovanja prema domaćoj publici nije ga slavio.

Stvarno sam lep period proveo u tom klubu, bio deo ekipe koja je ređala najbolje rezultate u istoriji. Zaista sam prijatno bio iznenađen načinom na koji su me domaći navijači ispratili na zagrevanju. Kada sam postigao gol ceo stadion je aplaudirao i nisam mogao drugacije da reagujem iz poštovanja prema njima, nego sam im uzvratio, a sa druge strane sam bio neizmerno srećan, jer smo resili utakmicu“, dobio je 23-godišnji vezista crno-belih.



(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Pomeranje granica: Dokle je dobacio Partizanov tandem ĐuLe! Lude brojke, lični rekordi, strahoviti procenti... Šta će biti u plej-ofu?

Izvor: MozzartSport.com, 14.Apr.2017

Samo jedan klub Superlige izdržao teror koji ove sezone sprovode Uroš Đurđević i Leonardo da Silva..Uzmi loptu i daj gol. To je fudbal u svojoj biti. Ništa drugo se ne računa i ništa nije tako egzaktno kao spoj „bubamare“ i mreže. Savršena simbioza. Jednog bez drugog ne mogu. Kao što Partizan...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.