Markes: Umalo se nisam smrzao za vreme utakmice

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Okt.2011, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Markes: Umalo se nisam smrzao za vreme utakmice

Došao je i taj dan! Tri meseca čekanja, lečenja do danas neustanovljenog porekla povrede i dokazivanja na prijateljskim utakmicama su okončana. Anderson Markes dočekao je debi u dresu Partizana.

Mnogo se bolje osećam posle prve utakmice! Bio sam pod ogromnim pritiskom, nisu mi ga postavili ni ljudi iz kluba, ni navijači, ni mediji, već sam usled dugog odsustva želeo što bolje da se predstavim javnosti i pokažem sebi da zaslužujem crno–beli dres >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << – sumira utiske Anderson.
Kratkotrajni izlet sa pozicije centralnog defanzivca, uz lošu saradnju sa Aleksandrom Miljkovićem, koštao je Andersona udela u krivici za utešni gol ekipe iz Gornjeg Milanovca.
Javio sam se saigraču, ali se nismo sporazumeli i primili smo gol. Dešava se... Problem je u tome što Metalac igra „gusto”, potrebno je takve ekipe napasti s većim brojem igrača, a identičan problem u Brazilu imaju Sao Paolo i Palmeiras. Kad Partizan krene u atake ostaje veliki prostor za pokrivanje. Mogu još bolje, niste videli pravo Markesa. Kad bude prošlo još neko vreme i partije će biti kvalitetnije.
Promena kluba, stila fudbala i kontinenta donela je i privikavanje na drugačiju klimu.
Umalo se nisam smrzao za vreme utakmice. Mislio sam da mi nije potrebna majica dugih rukava ispod dresa, a još mi je i vetar smeta, pa je bilo baš hladno. Navikavam se, biće bolje...

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Markes: Umalo se nisam smrzao za vreme utakmice

Izvor: Utakmica.rs, 28.Okt.2011

Došao je i taj dan! Tri meseca čekanja, lečenja do danas neustanovljenog porekla povrede i dokazivanja na prijateljskim utakmicama su okončana. &#1040;nderson Markes dočekao je debi u dresu Partizana. – Mnogo se bolje osećam posle prve utakmice! Bio sam pod...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.