Markec za Heroja Beograda!

Izvor: Sportske.net, 02.Apr.2020, 19:22

Markec za "Heroja Beograda"!

Lazar Marković je jedan od nominovanih za nagradu "Heroj Beograda".

Fudbaler Partizana Lazar Marković pokazao je humanost tokom pandemije koronavirusa.

On je na ulazu u svoju zgradu na Novom Beogradu napisao obaveštenje svim komšijama da mu se obrate u slučaju da im je potrebna pomoć.

"Mislim da je to najnormalnija stvar i hvala Nikoli Rokviću koji je ovo pokrenuo. Javljale su se komšije.





>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Pomogao sam koliko sam mogao, a tu sam šta god da treba dok traje vanredno stanje. Poručio bih svima da slušaju šta im se kaže jer jedino tako možemo da pobedimo virus", rekao je Marković za TV Pink.

Nagradu "Heroj Beograda" dodeljuju Grad Beograd i TV Pink.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Marković nominovan za "Heroja Beograda": Tu sam za šta god treba

Izvor: B92, 02.Apr.2020

Lazar Marković, fudbaler Partizana, oduševio je javnost kada je ponudio pomoć svojim komšijama i najugroženijima za vreme pandemije koronavirusa...Srpski fudbaler je na oglasnoj tabli u svojoj zgradi okačio obaveštenje da ukoliko nekome od njegovih komšija, posebno onim starijim, treba bilo kakva...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.