Marjanović objasnio zašto je Partizan šampionski klub i zašto su pobede u njemu najslađe!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2016, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marjanović objasnio zašto je Partizan šampionski klub i zašto su pobede u njemu najslađe!

Saša Marjanović je ovog leta pojačao crno-bele, strpljivo je čekao značajniju minutažu, a sada kad ju je i izborio, opravdao je poverenje trenera Marka Nikolića.

Proteklog vikenda, Marjanović je bio jedan od najzapaženijih aktera pobede nad Radom (4:0), a trijumfu je doprineo i odličnom asistencijom Milenkoviću iz kornera u 23. minutu.

Naravno, zadovoljan je i svojom partijom i trijumfom crno-belih, a u izjavi za klupski sajt je objasnio u čemu je razlika >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << između nastupa u Partizanu i nekom manjem klubu, poput niškog Radničkog, odakle je i došao u Humsku.



''Partizan i rad u njemu se ne mogu porediti, zato i jeste šampionski klub. Istina je da je pritisak konstantan, ali zato su pobede slađe.

Sa druge strane, dobri igrači i konkurencija vas stalno teraju napred.

Krenuli smo sa lošijim rezultatima, pa je možda pritisak bio veći sada, ali se trudimo da se na pravi način nosimo sa tim i olakšamo sebi'',
izjavio je Marjanović.

On je naglasio da se rad uvek isplati, otkrivši pritom da je situacija kod drugog gola bila ''kao preslikana'' sa treninga.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.