Marinković obeležio 10. kolo ABA lige

Izvor: Mondo, 11.Dec.2018, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marinković obeležio 10. kolo ABA lige

Košarkaš Partizana je MVP poslednjeg kola regionalnog takmičenja

Foto: MN Press

Partizan je pobedio Igokeu na gostovanju u 10. kolu ABA lige (97:84), a najzaslužniji bio je Vanja Marinković.

U Laktašima je ubacio 28 poena, od čega šest trojki iz osam pokušaja, imao je tri skoka, dve asistencije, ukradenu i izgubljenu loptu za ukupan indeks 32, zbog čega je proglašen za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << najkorisnijeg igrača kola (MVP).



Izvor: Youtube/ABA liga jtd

Košarkaš Partizana bio je i najbolji strelac poslednje runde regionalnog takmičenja.

Iza njega ostali su Dragan Apić iz ekipe FMP i igrač Krke Luka Lapornik, iako su ostvarili bolji indeks, ali su njihovi timovi pretrpeli poraze.

Apić, MVP novembra, je u porazu tima iz Železnika od Mornara (82:84) imao indeks 39, zabeleživši 16 skokova i 24 poena, dok je Lapornik, čiji je tim bio neuspešan protiv Cibone (90:100) ostvario indeks 35, postigavši 25 pogodaka (šut za tri 5/5).

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.